Events & Workshops

Sommeryoga på Amager Strand

Yoga på Amager Strand

Sommeryoga på Amager Strand vender tilbage i juni 2024.

Hver sommer holder jeg sommeryoga på Amager Strand. Vi skal ud under åben himmel, mærke græsset under fødderne, sol på kinderne og vind i håret. Det kan noget helt særligt at lave yoga ude. Alle sanserne stimuleres og naturen har en beroligende effekt på os. 

Sommeryoga på Amagerstrand er et forløb på fire gange en fast dag om ugen.   

Betingelser

Er du forhindret på det hold, du er tilmeldt, så er du velkommen på et af de andre. 

Du skal selv medbringe en yogamåtte og et tæppe. så sørger jeg for skøn yoga og en kop the på kanden. 

Har du lyst til et dyp i bølgen blå efter timen, så medbring ligeledes badetøj og et håndklæde. 

Tidligere
Næste

Lidt om min undervisning


IMG-6337

På alle mine yogaklasser på arbejder vi først og fremmest med at komme hjem til kroppen. Mange af os lever livet mest i vores hoveder. Videnssamfundet taler mest til vores intellekt og mindre til vores krop. Kroppen bliver for mange af os et instrument, et hylster eller en (be-)holder til vores komandocentral, nemlig hjernen. 

I min undervisning insisterer jeg på at give kroppen mere taletid og opmærksomhed ved at invitere mine deltagere til at mærke deres krop og det den fortæller dem. Jeg tilstræber også at balancere arbejdet mellem krop og sind i min yogaundervisning.

Vi øver os i at mærke kroppen og lytte til sindet og navigere i de nogen gange modstridende signaler vores krop og sind sender os. Vi øver os ligeledes i ikke at vurdere og dømme  os selv eller sammenligne os selv med andre .

I min undervisning er der fokus på at komme godt og sikkert ind i stillingerne, så vi passer på kroppen. Der er ligeledes fokus på at opnå større kropsbevidsthed og bedre holdning. Vi arbejder både med enkeltstående og statiske øvelsen, men også i små flows, hvor varmen får lov til at brede sig og kroppen sættes lidt mere fri. 

Du kan læse mere om mig og min baggrund her