Yogahold Amager

Hatha Yoga med Solhilsner


Ja, tak – jeg vil gerne tilmelde mig.

Hatha Yoga med Solhilsner

– til dig der ønsker en mere varmende yogapraksis

Nu kan du booke en plads på et yogahold i efteråret 2023. Se holdene og praktisk info om indhold, pris og tilmelding nedenfor. 


Ja, tak! Jeg vil gerne tilmelde mig.

Tirsdag kl. 20.00-21.30 (Få pladser)

I denne yogaklasse laver vi Hatha Yoga med solhilsner.

Vi arbejder med  

 • Åndedrætsøvelser 
 • Asanas – fysiske yogastillinger og solhilsner 
 • Pranayama – åndedrætsteknikker 
 • Meditation 
 • Afspænding 

I den fysiske yogapraksis arbejder vi både med klassisk Hatha Yoga en stilling ad gangen efterfulgt af en pause, hvor der er tid til at mærke kroppen. 

Og så arbejder vi altid med Solhilsner eller Surya Namaskara (sanskrit) – et ældgammelt yogaflow. Solhilsner giver varme, løfter energien og smidiggør kroppen. I en solhilsen er yogastillingerne sat sammen i sekvenser i samspil med åndedrættet og uden pauser. 

Vi skal lege med forskellige solhilsner og afarter f.eks.: 

 • Den lille solhilsen
 • Den store solhilsen
 • Solhilsen a og b
 • Månehilsen 
 • Den tibetanske solhilsen 
 • M.fl. 

I solhilsner er der mange gentagelser, hvor den ene sekvens afløses af den anden. Det er mere krævende for kroppen, men sætter den også mere fri og giver dig mulighed for at glide ind i en meditativ tilstand, hvor tankerne falder til ro.

Vi kommer også til at lege med lidt større stillinger som f.eks. skulderstand (Sarvangasana), hovedstand (Sirshasana) og kragestillingen (Bakasana).

Du vil også møde blide stræk, åndedrætsøvelser og (pranayamas) åndedrætsteknikker og meditation . 

Og så slutter vi altid med en god lang afspænding.


Ja, tak! Tilmeld mig nu.

Du kan læse mere om mig og min baggrund her 

Yogahold på Amager

Målgruppe

Hatha Yoga med solhilsner er for dig enten har prøvet lidt yoga før eller er vant til at bruge din krop aktivitet. Solhilsner er mere krævende for kroppen, da vi laver mange gentagelser af de samme stillinger og kommer hurtigere ind og ud af stillingerne.

Tid

Tirsdage kl. 20.00-21.30 – i alt 18 gange fra den 10. 8. august -12.december 2023 (ingen yoga i uge 42)

Sted

Yoga Amager, Ebertsgade 2,2. sal, 2300 København S.

Pris

2195 kr. for alle 18 gange betales på MobilePay 85 39 28 eller bankoverførsel: reg.nr. 6506 konto.nr.: 3062834543. Der kan betales i rater. OBS: Tilmelder du dig efter sæsonen er startet, så justeres prisen i forhold til det antal gange, du deltager.  

Prøvetime

Du er velkommen til en prøvetime, hvis der er plads på holdet. Den koster 149 kr., som betales forud for timen på MobilePay 85 39 28. Hvis du tilmelder dig resten af sæsonen fratrækkes prøvetimen prisen.

Vilkår

Du køber en plads på et hold og sikrer dig dermed, at du altid kan komme til yoga. Er du en dag forhindret i at deltage på det hold, du er tilmeldt, har du mulighed for at deltage på et af de andre hold. Din tilmelding er personlig og bindende, hvorfor pengene ikke refunderes.


Ja, tak! Jeg vil gerne tilmelde mig

Det siger mine deltagere

For mig er yoga med Maria en utrolig skøn oplevelse hver gang. Hendes evne til at møde os lige præcis der hvor vi er, med den krop vi nu har med den dag, er helt særlig. Hun formår at give lige netop det kærlig skub der gør at man udfordrer sig selv præcis så meget at man kommer sig selv lidt nærmere og får udviklet sig. Hendes viden om kroppen og nervesystemet er stort og sammen med hendes nærvær og evne til at skabe en behagelig stemning gør man får en god og tryg oplevelse der åbner ens øjne for de steder man ikke altid lige får besøgt. 1000 tak for det!
NadiaHatha Yoga med solhilsner
Jeg elsker at gå på dine yogatimer!! De sene tider og det faste hold! Det er første gang jeg har fundet noget som kan kombineres med mit familieliv!
Tak og jeg glæder mig til yoga på stranden
DeltagerHatha Yoga med solhilsner
Verdens bedste yoga ❤️
MiaHatha Yoga med solhilsner
Uprætentiøs, personlig og yderst kompetent undervisning, som fylder mig med energi, styrke og ro i en perfekt blanding.
NannaHatha Yoga med solhilsner
Nyder mine yogastunder hos Maria, både vinter og sommer. Det er både seriøst, intenst og afslappende – og så er stemningen skøn med plads til både smil og latter. Bedste yoga!
StineHatha Yoga med solhilsner
Tidligere
Næste