Workshops & Events

Jeg laver løbende workshops og events privat og i samarbejde med foreninger og firmaer. 

Ønsker du at deltage i eller samarbejde om workshops eller events?

Så kontakt mig her 

OBS: Tjek din spammappe/ promoveringer, hvis du ikke modtager et svar fra mig.

Workshops

Workshop kan bestå af 2-3 timers yoga med et særligt fokus, vi fordyber os i. Det kan være skuldre, ryg, åndedræt eller noget helt andet.

Kortere forløb

Et kortere forløb kan f.eks. bestå af 3-5 ganges yoga hen over en periode for en fast gruppe medarbejdere/ deltager eller et åbent forløb, hvor alle kan deltage.

Enkeltstående events

Et enkeltstående yoga-event kan foregå i forbindelse med en medarbejderdag eller som et særligt arrangement for kunder, medarbejdere, en gruppe venner eller veninder.


Kontakt mig

Kommende events

Workshop:

Yin Yang Yoga- workshop i Yoga Amagers eget studie
Læs mere
23.9.23

Urban Retreat:

En hel dag med yoga, gåtur, froost og kurbad.
Læs mere
11.11.23

Læs mere om workshops og events

For dig som samarbejdspartner

Yoga-workshops og -events for en gruppe af f.eks. medarbejdere, kunder eller veninder er en god måde at lave noget socialt og fysisk sammen. 

Yoga får os tilstede i nu’et, beroliger vores nervesystem, giver fysisk og psykisk velvære.

En workshop eller et event kan tilrettelægges, så det passer præcis ind i jeres rammer og behov. 

Det kan være som del af et større arrangement eller som et enkeltstående  arrangement. Det kan være over flere gange eller bare en enkelt dag. 


Ja tak! Vi vil høre mere

For dig som deltager

At deltage i en workshop eller et særligt event er en mulighed for at at afprøve nye yogaformer, fordybe sig og fokusere på noget bestemt eller afprøve yoga i en ny setting. 

En workshop varer i 2-3 timer og har ofte et særligt fokus. Det kan være åndedrættet, skuldre, ryg, fødder og ben eller noget helt andet.  

Et event kan foregå i sammenhæng med et andet arrangement eller i en særlig setting. Her får du mulighed for at prøve yoga på en ny og anderledes måde.  


Ja tak! Jeg vil høre mere

Samarbejdspartnere

AmagerCentret
Amager Strand IF

Maria og jeg har samarbejdet om at arrangere foreløbigt to naturture for 100 medlemmer af Lufteren. Sammen har vi kombineret vandring og yoga i det fri, og det blev en stor succes. Det har fra start til slut været en kæmpe fornøjelse – Maria er totalt professionel, tjekket og fuld af passion!
Line
Amager Strand IF – Lufteren
Jeg sidder i bestyrelsen for Amager Strand IF og har i den sammenhæng fornøjelsen af at samarbejde med Maria og Yoga Amager på nu 3. sæson. Maria er dygtig, professionel og der er ingen slinger i valsen, når der skal planlægges og afvikles skønne yogaforløb her i lokalområdet. Jeg kan kun anbefale, at man rækker ud til Maria, hvis man ligesom vi har brug for en ordentlig og super kompetent yogalærer.
Maj
Amager Strand IF – Yogahold

Personen bag

Mit navn er Maria, og det er mig, der tilbyder dig yoga-workshops og events. 

Jeg har en lang og grundig yogauddannelse bag mig på 2-år med masser af viden om anatomi, fysiologi, yoga og filosofi, som giver mig de bedste forudsætninger for at guide dig igennem yogastillingerne. 

Du kan læse om min baggrund her og om min uddannelse her. 


Kontakt mig