Yogahold på Amager

Hatha Yoga


Ja, tak! Jeg vil gerne tilmelde mig.

Hatha Yoga

– Yoga for krop og sind

Nu kan du booke en plads på et yogahold i efteråret 2023. Se holdene og praktisk info om indhold, pris og tilmelding nedenfor. 


Ja, tak! Jeg vil gerne tilmelde mig.

Tirsdag kl. 16.30-18.00 (Venteliste)

Tirsdag kl. 18.15-19.45 (Venteliste)

Torsdag kl. 18.15-19.45 (Venteliste)

Hatha Yoga er den ældste fysiske yogaform. I Hatha Yoga kombinerer vi det varmende, styrkende og fysiske med det kølende, blide og psykiske. Og vi søger at balancere alt dette for at opnå mere harmoni, ro og frihed – fysisk såvel som mentalt. 

På dette Hatha Yoga-hold arbejder vi med: 

  • Åndedrætsøvelser
  • Asanas – fysiske yogastillinger 
  • Pranayama – åndedrætsteknikker 
  • Meditation 
  • Afspænding 

I den fysiske yogapraksis arbejder vi med alle de klassiske yogastillinger:

  • stående stillinger
  • bag- og foroverbøjninger
  • rotationer
  • balancestillinger
  • mm

Vi arbejder både med enkeltstående og statiske øvelser, hvor vi bliver i stillingerne noget tid for at mærke stillingerne og deres effekt og holder pauser mellem stilling, så der også er tid til at mærke kroppen. 

Vi arbejder også med små lette flows, hvor stillingerne kombineres og udføres i samspil med åndedrættet. Her får varmen lov til at brede sig og kroppen sættes lidt mere fri.

Du vil også møde masser af blide stræk, boldmassage mm. Og vi slutter altid med en god lang afspænding.


Ja, tak! Jeg vil gerne tilmelde mig.

Du kan læse mere om mig og min baggrund her 

Yogahold på Amager

Målgruppe

Hatha Yoga er for dig, der holder af yoga i et roligt tempo med tid til at komme godt og sikkert ind i stillingerne. Du behøver ikke at have erfaring med yoga – jeg guider dig hele vejen.

Tid

Tirsdage kl. 16.30 -18.00/Tirsdage kl. 18.15-19.45 – i alt 18 gange fra den 8. august-12. december 2023 (ingen yoga i uge 42)
/ Torsdage kl. 18.15-19.45 -i alt 18 gange fra den 10. august – 14. december 2023 (ingen yoga i uge 42)

Sted

Yoga Amager, Ebertsgade 2, 2. sal, 2300 København S.

Pris

2195 kr. for alle 18 gange betales på MobilePay 85 39 28 eller bankoverførsel: reg.nr. 6506 konto.nr.: 3062834543. Der kan betales i rater. OBS: Tilmelder du dig efter sæsonen er startet, så justeres prisen i forhold til det antal gange, du deltager.  

Prøvetime

Du er velkommen til en prøvetime, hvis der er plads på holdet. Den koster 149 kr., som betales forud for timen på MobilePay 85 39 28. Hvis du tilmelder dig resten af sæsonen fratrækkes prøvetimen prisen.

Vilkår

Du køber en plads på et hold og sikrer dig dermed, at du altid kan komme til yoga. Er du en dag. forhindret i at deltage på det hold, du er tilmeldt, har du mulighed for at deltage på et af de andre hold. Din tilmelding er personlig og bindende, hvorfor pengene ikke refunderes.


Ja, tak! Jeg vil gerne tilmelde mig.

Det siger mine deltagere

Hos Maria er man velkommen som sig selv. Marias yoga er et fantastisk åndehul i hverdagen med tid til at finde ro og stræk i kroppen. Varme anbefalinger.
KatrineHatha Yoga
Det er rart at gå til yoga hos Maria, da hun er super opmærksom på de skavanker man har og kommer hurtigt med alternative øvelser til alle der har brug for det! Der er super god fokus på teknik, så uanset niveau har alle en god mulighed for at være med. Vi nyder hver eneste gang.
Signe & DorteHatha Yoga
Jeg er en 55-årige mand. Jeg begyndte hos Maria uden nogen erfaring med yoga. Jeg har tidligere lidt meget af kroniske rygsmerte, og har både knæ- og skulderskader. Maria har været fantastisk til at hjælpe mig ind i yoga. Efter 2 sæsoner er det blevet væsentlig nemmere at stå ud af sengen om morgenen, både fysisk og mentalt.
DeltagerHatha Yoga
Det er fantastisk at gå til yoga hos Maria. Det giver ro i hovedet og i kroppen og bedst af alt har det halveret antallet af spændingshovedpiner og migræneanfald hos mig!
Ann-KatrineHatha Yoga
Jeg er vild med din yoga
Maria 🥰
Den gør mig godt og støtter mig i mit daglige arbejde.
Tak for en dejlig sæson.
LenaHatha Yoga
Jeg elsker at gå til yoga hos Maria. Hun har en særlig ro og energi omkring sig og er altid nærværende. Hun er god til at skabe et frirum fra en travl hverdag og til at hjælpe dig med at mærke dig selv.
BeritHatha Yoga
Maria er en fantastisk yogaunderviser. Maria udstråler “ikke travlhed” og ro. Hendes vejledninger er nemme at forstå, og jeg er tryg ved at prøve nye øvelser, fordi instruktionerne også indeholder, hvad man skal være opmærksom på.
GretheHatha Yoga
Det er super skønt for krop og sjæl – den bedste “mig-tid” med dig som guide!
DeltagerHatha Yoga
Ro, fordybelse og nærvær. Skønt!
Deltager Hatha Yoga
Tidligere
Næste